På lördag får 47 barn och ungdomar från fem olika stadsdelar i Borås möjlighet att se matchen mellan Elfsborg och Sirius live på Borås Arena.

Det är Vi Tillsammans som ihop med Hop N Pop och AB Bostäder vill ge barn och ungdomar en härlig upplevelse.
– Vi är glada att tillsammans med våra samarbetspartners kan ställa upp för fler barn och ungdomar och ge dem möjligheten till en rolig stund ihop på Hop N Pop, samt få uppleva fotboll och Elfsborg på Borås Arena. På så sätt får vi kanske också framtida supportrar, säger Vedad Aganovic, Vi Tillsammans.

En abonnerad buss hämtar upp barnen för ett första stopp på Hop N Pop och en timmes lek. Därefter kör bussen till arenan där mat, dricka och 90 minuters fotboll väntar. Efter matchen körs barnen hem till sina olika stadsdelar; Sjöbo, Norrby, Kristineberg  Hässleholmen och Hulta,  förhoppningsvis med tre poäng i bagaget och inte minst en minnesvärd dag tillsammans.
– Nyckeln till ett fungerande samhälle är gemenskap och visad respekt oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vilket samhällsskick du tillhör. Idrott och träning förenar oss och därför är det naturligt att vi är med och stöttar Vi Tillsammans, säger Sofia Lifv på Hop N Pop.

IF Elfsborg tackar vår mångåriga partner AB Bostäder och, vår för året, nytillkomna partner Hop N Pop för samarbetet.

Vi Tillsammans!