IF Elfsborg söker nu bollvärdar till hemmamatcherna mot AIK, Hammarby och Norrköping.
Bli en del av den häftiga matchupplevelsen på Borås Arena!

IF Elfsborg söker bollvärdar (tidigare kallade vi det för ”bollpojkar” eller bollflickor”) till de tre häftiga hemmamatcherna på Borås Arena mot AIK (6 maj), Hammarby (16 juli) och Norrköping (19 augusti). 

Vi söker 11 stycken tjejer eller killar som är 14 år eller äldre till varje match. Ni får såklart den nära matchupplevelsen helt gratis. Gruppen som är bollvärdar erhåller 22 sittplatsbiljetter till medföljande föräldrar/syskon och vill man köpa till ytterligare biljetter kostar de 150 kronor oavsett ålder.

Intresserade? Klart ni är! Hör av er till IF Elfsborgs Jan Ryrlén på jan.ryrlen@elfsborg.se eller telefonnummer 0705-18 69 90.
Vi tillsammans!