IF Elfsborg U21 spelar i dag en väldigt viktig match mot Kalmar. Matchen startar 18:00 på Borås Arena och här kan du läsa om vilken startelva och trupp IFE ställer upp med. 

Elfsborg har efter tre spelade matcher tre poäng (målskillnad 3–5)och måste helt enkelt börja plocka segrar i U21 Allsvenskan Vår för att kunna spela om SM–guldet senare i höst. Vårsäsongen är betydligt kortare i år och efter endast sju spelade matcher delas serierna upp, så det är hög tid för gulsvart att vinna.
Kalmar har också de spelat tre matcher och har efter dessa sex inspelade poäng och en målskillnad på 5–6.

Elfsborgs startelva: David Olsson – Jesper Manns, Christopher McVey, Gustav Henriksson, Mattias Özgün, Anton Thorsson, Noel Jonsson, Danijel Ramadanovic, Jesper Karlsson, Marokhy Ndione, Arian Kabashi
Ersättare: Camil Altun (MV), Samuel Rundqvist, Eduart Iljazi, Jesper Sandberg Hesselgren, Nattnael Zerai, Filip Schyberg

Från och med denna säsong gäller följande i Folksam U21 Allsvenskan; U21 Allsvenskan och Superettan kommer att inledas med samma serieindelning och spelas endast som en enkelserie, vilket ger totalt sju matcher per lag mellan 15 mars och 15 juni.
De två bästa lagen i Superettan byter under hösten sedan plats med de två lagen som placerat längst ner i Allsvenskan under våren och sedan nollställs seriespelet börjar om från början under hösten. Totalt blir det sju nya matcher per lag som spelas under perioden 1 juli och 7 november. Vinnarna i U21 Allsvenskan Norra möter vinnarna i U21 Allsvenskan Södra i en enda direkt final i samband med säsongsavslutningen i november.