Vi välkomnar alla ungdomslag till matchen mellan IF Elfsborg och Trelleborg på Borås Arena söndagen 27 maj. De lag som anmäler minst 15 personer är automatiskt med och tävlar om att få åka till matchen med Elfsborgsbussen!

ANMÄL DITT LAG HÄR! 

De lag som anmäler minst 15 personer (ungdomar och vuxna räknas) till att gå på matchen mellan IF Elfsborg och Trelleborg för väldigt förmånliga priser är med i utlottningen om resan med Elfsborgsbussen. Det lag som vinner utlottningen blir hämtade av Elfsborgsbussen på matchdagen 27 maj (max 45 personer får plats).
Väl på plats vid arenan kör bussen hela vägen in genom grindarna och där möts ni upp av Elfsborgsspelare. Alla ungdomar som kommer med bussen bjuds på popcorn och dricka. Elfsborgsspelarna visar er till den sektion där ni har era platser (sitt- eller ståplats). Glöm inte att ta autografer och selfies med spelarna! 

Priser: Biljetterna kostar 150kr/person på sittplats och 75kr/person på ståplats (gäller både vuxen och ungdomar). Syskon under 7 år går gratis om de sitter i knäet på medföljande vuxen. På ståplatssektionen (Knallelandsläktaren) kommer ett eventområde med bland annat hoppborg etc att finnas. Detta område når man bara med ståplatsbiljetter.

För er som vill äta inne på arenan finns matbiljetter att köpa till för 60 kr/person. Ingår hamburgare med bröd och en dricka.
Ett lag/förening kan bara vinna, så skynda att boka. Senast fredagen 18/5 behöver vi ha er bokning om ni vill vara med i utlottningen. Det går självklart att boka biljetter ända fram till 24/5.

Anmäl er lag till elfsborgsbussen@elfsborg.se
Till er som inte vinner bussen – varmt välkomna till Borås Arena.
Har ni frågor kontakta Jan Ryrlén, jan.ryrlen@elfsborg.se

Med vänliga hälsningar
IF Elfsborg

ANMÄL DITT LAG HÄR!