Nu på måndag genomför IF Elfsborg en av årets kortaste bortaresor då man tar sig till Hisingen för att möta BK Häcken på Bravida Arena. Läs all nödvändig supporterinfo och stötta IFE på plats på måndag.
Framåt Elfsborg, framåt för evigt!

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: Måndagen den 14/5
Avresa: 17:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.
Matchstart: 19:00
Pris: 100 kr för alla.
Sista anmälningsdag: Torsdag 10/5
Matstopp: Nej
Pubuppladdning: Nej.
Upphämtning ut med vägen: Nej
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats innan avresa.

SPELPLATS: BRAVIDA ARENA

Kapacitet: 6 500 (2 000 ståplats)
Arenaskiss: 

 

HITTA TILL BRAVIDA ARENA MED BIL

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ VÄGBESKRIVNING
För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.
För dig som kommer på Hjalmar Brantingsgatan från västra Hisingen rekommenderar vi parkeringen vid Volvo Penta, denna parkering ligger i nästa anslutning till arenan vid Lundbybadet och här är det fri parkering! Det finns även avgiftsfria parkeringsplatser längs med Gropegårdsgatan. BK Häcken har parkeringsvärdar vid eventuella frågor. 

BILJETTER

Förköpsbiljetter rekommenderas, och de kan köpas på följande länk (välj ”C – ståplats borta”): https://www.ticketmaster.se/event/bk-hacken-if-elfsborg-biljetter/492693
Biljetter säljs via ticketmaster.se, IF Elfsborgs supportrar uppmanas till att köpa förköp, vilket är både smidigare och billigare. På matchdagen säljs biljetter i biljettkassan i anslutning till bortasektionen som öppnar klockan 18.00, precis som sektion C.
För dig med Bortakortet hämtas biljett ut i biljettkassan vid Sektion C. 

Bortasektionen
Sektion C (Ståplats). Vid större bortaföljen finns möjlighet att tilldelas fler sektioner.
Entré bortasektionerna: Entré C.
Kapacitet sektion C: 900 ståplatser.

Tifo på bortasektionen
Mått på sektion: 30 meter banderollyta.
Staket: Räcke.
Reklamskyltning framför sektionen: Nej.
Läktarkonstruktion: Ståplats.

PRISER

Gästande lags supportrar betalar 50–150 kronor beroende på ålder för sina ståplatsbiljetter. 

SUPPORTERSERVICE

Martin Andersson, IF Elfsborg Säkerhet, kommer att finnas på plats på Bravida Arena och är således kontaktperson till alla tillresta elfsborgare. Martin kontaktas på martin.andersson@elfsborg.se alternativt 0703-46 88 77.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.