IF Elfsborgs U21 fortsätter sin jakt på topplaceringar i U21 Allsvenskan i dag när man åker till Skåne för att möta Helsingborgs IF. Matchen startar 17:00 på Olympiafältet och här kan du läsa vilken startelva och trupp som gulsvart mönstrar. 

Jakten på trepoängare i den väldigt korta vårsäsongen (endast sju matcher) går vidare i dag för IF Elfsborg då man gästar Helsingborgs IF på Olympiafältet. I och med att vårens matcher i U21–allsvenskan spelas som en enkelserie gäller det att placera sig så högt upp som möjligt för att sedan kunna fortsätta spela om SM–guldet i höst.

Efter fyra spelade matcher har fjärdeplacerade IF Elfsborg inkasserat sex poäng med en målskillnad som lyder 6–6, och man jagar närmast IFK Göteborg som efter fem spelade matcher har åtta poäng. Dagens motståndare för IFE, Helsingborg, har på sina fem spelade matcher fyra poäng och är även de i stort behov av poäng. Så det lär bli en spännande match i Skåne i dag.

Elfsborg ställer upp med följande startelva och trupp i dagens match mot HIF som startar 17:00 på Olympiafältet: David Olsson – Jesper Manns, Filip Schyberg, Gustav Henriksson, Mattias Özgün – Eduart Iljazi, Noel Jonsson, Danijel Ramadanovic, Anton Thorsson – Jesper Sandberg Hesselgren, Marcus Ejerblad
Ersättare: Tim Rönning, Tim Stålheden, Nattnael Zerai, Prince Isaac Kouame, Aleksandar Ceganjac, Samuel Rundqvis, Jacob Ejerblad