Årets match på Borås Arena närmar sig med stormsteg, och vi blickar fram mot en härlig storpublik i västderbyt mot IFK Göteborg på måndag.
I dagsläget är det över 10 000 sålda biljetter, men vi vill såklart bli många fler gulsvarta som sluter upp för IF Elfsborg och gör allt för att hjälpa laget mot tre poäng!

KÖP DINA BILJETTER TILL VÄSTDERBYT HÄR!

Det är matchen som det alltid pratas mest om, både före och efter den har spelats. IF Elfsborg mot IFK Göteborg, ärkerivaler och varandras motståndare sedan över 100 år tillbaka.
Nu på måndag 21 maj har det blivit dags igen, och det finns det inget annat för oss elfsborgare att gå samman, stå upp för vår förening och göra ALLT för att stötta laget och hjälpa dem mot tre poäng.

Många känner också kallet, för i dagsläget är det över 10 000 sålda biljetter till måndagens västderby på Borås Arena. Men vi vill såklart bli många fler gulsvarta själar som tänker visa vilka vi är och vad vi går för.
Så har du inte köpt din biljett än? Gör det i dag och häng på till västderbyt på Borås Arena, det kommer att bli en fantastisk upplevelse!

Köp dina biljetter till IF Elfsborg – IFK Göteborg nu på måndag 21/5 hos något av våra biljettombud Borås Turistbyrå, City Knalleland, City Gross och Willys eller på webben genom att KLICKA HÄR eller på någon av länkarna i denna artikel.
Nu kör vi, alla elfsborgare! Framåt för evigt!

KÖP DINA BILJETTER TILL VÄSTDERBYT HÄR!