På torsdag åker IF Elfsborg till Hisingen för att möta BK Häcken på Bravida Arena.
Träningsmatchen som startar 13:00 och har fri entré är IFE:s första steg i att slipa på formen inför återstarten av allsvenskan.

Nu på torsdag, 21 juni, spelar IF Elfsborg den första av två träningsmatcher inför återstarten av allsvenskan som sker borta mot Örebro SK den 8 juli. På torsdag är det allsvenska konkurrenten BK Häcken som står för motståndet på Bravida Arena i Göteborg, och matchens avsparkstid är 13:00. Nästa vecka, fredag 29 juni, väntar danskt motstånd på bortaplan då Elfsborg möter FC Helsingör klockan 15:00.

Det är fri entré till torsdagens match BK Häcken-IF Elfsborg och förutom sektionen för bortastå kommer hela arenan vara öppen. Ingång sker via grinden till sektion H. Borås Tidning kommer dessutom att sända träningsmatchen på bt.se, sändningen startar 12:50 på torsdag.