Snart ger sig IF Elfsborg äntligen in i den allsvenska hetluften igen!
Efter att ha stegrat träningen hela tiden sedan laget återsamlades har man nu inlett de allra mest fokuserade förberedelserna inför bortamatchen mot Örebro på söndag 8 juli.

Fotbollsfeber råder över hela Sverige, men på söndag sker det viktigaste då IF Elfsborg reser till Örebro för att möta ÖSK i den allsvenska omstarten. Känslan av att spela om poäng, mäta sina krafter med motståndare i tävlingssammanhang och förhoppningsvis kunna blicka uppåt i tabellen är åter här, och det känns såklart fantastiskt!
A–truppen har varit återsamlade sedan den 13 juni, och träningen inför det som komma skall har kontant stegrats för att på söndag kunna mynna ut i en fullgod insats och att ta med sig de där tre poängen hem. Nu är vi inne i den sista träningsveckan innan allsvenskan drar igång igen, och här ovan ses några av de bästa bilderna från måndagens träningspass på Borås Arena.