På söndag har det äntligen blivit dags för IF Elfsborg att spela allsvensk fotboll igen! Gulsvarts återstart efter det långa uppehållet sker mot Örebro SK på bortaplan på söndag 8 juli. Läs all nödvändig supporterinfo inför matchen och stötta Elfsborg på plats!

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: Söndagen den 8/7-2018
Avresa: 11:00 från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.
Matchstart: 17:30
Pris: 150 kronor för Ungdom och 250 kronor för Vuxna.
Sista anmälningsdag: Tisdag 3/7
Matstopp: Nej
Pubuppladdning: På Pitcher’s i Örebro. Matalternativen är Hamburgertallrik (Classic eller Halloumi) med dryck (Öl/Cider/Glas vin/Läsk) för 200 kronor.
Upphämtning ut med vägen: Guliganerna åker vägen via Vårgårda/Skara/Mariestad upp. Om man vill hoppa på ut med vägen så skickar man ett mail till resor@guliganerna.se så ska det lösas.
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats innan avresa.

SPELPLATS

Behrn Arena
Kapacitet: ca 12 300
Hitta dit: karta och mer information hittar du genom att KLICKA HÄR

TILL OCH FRÅN ARENAN

Adressen till Behrn Arena är Restalundsvägen 4-6, 702 25 Örebro
Hitta dit genom att KLICKA HÄR

SEKTION OCH ENTRÉ

Sektion: Östra kortsidan, ”Bortastå”
Mat och dryck: Kiosk med basutbud.
Toaletter: Fasta toaletter. Uppmärkt damtoalett.
Parkering bil: Extremt begränsade parkeringsmöjligheter i anslutning till arenan. Parkering med bil rekommenderas därför på promenadavstånd.

BILJETTER

Biljetter kan köpas genom att KLICKA HÄR och sedan välja ”Borta Stå”. Fullständig biljettlänk nedan.
Priserna ligger på 150 kronor för vuxen och 100 kronor för Ungdom, Pensionär eller Student.
Biljettlänk: https://oskfotboll.ebiljett.nu/Home/Tickets/6/false

SUPPORTERSERVICE

Martin Andersson, IF Elfsborg Säkerhet, kommer att finnas på plats på Behrn Arena och är således kontaktperson för alla tillresta elfsborgare. Martin kontaktas på martin.andersson@elfsborg.se alternativt 0703-46 88 77.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.