Efter två och ett halvt år i klubben blev det idag klart att Jörgen Horn kommer att lämna IF Elfsborg för spel i Sarpsborg 08 i den Norska Tippeligan. IF Elfsborg är överens med Sarpsborg 08 om en permanent övergång, där Jörgen ansluter sig till den nya klubben redan imorgon.

En glad Jörgen Horn talar ut om sina bästa minnen i klubben och känslan som helhet:
– Det känns väldigt spännande, det gör det verkligen. Det är ett nytt kapitel i både mitt liv och karriär och det gör mig väldigt nöjd och glad över att den kommer att skrivas hemma i Norge.
– Det känns såklart tufft att lämna grabbarna, vi har byggt upp en sån fantastisk relation oss emellan och det har verkligen gjort min tid i klubben så himla positiv.
– Jag älskar även denna staden och det underbara stödet som Boråsarna visar för denna klubben. Det har inte gått som det var tänkt denna säsongen, men jag är säker på att grabbarna kommer att fixa detta.
– Det finns väldigt många goda minnen i den här klubben, men om jag fick välja en just så skulle jag säga att västgöta-derbyt kommer vara den jag minns allra bäst. Det var en så härlig atmosfär och det kändes verkligen på stan att det vankades stormatch som betydde precis allt.

– Jörgen har verkligen gett allt under sina 2,5 år i vår föreningen och vi önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär, avslutar Stefan Andreasson.