Dags för Svenska Cupen när IF Elfsborg reser till Motala den 22e augusti för att möta div 2-laget Motala AIF. Som vanligt presenterar vi supporterinfo för alla Elfsborgare som vill stötta ’di gule’ på plats.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Guliganerna arrangerar ingen organiserad resa till denna match. Däremot är det många supportrar som själva tar sig till matchen. Guliganerna har erbjudit sig att vid behov hjälpa till och förmedla tomma platser i bilar för de som vill resa med ifrån Borås. Läs mer på Guliganernas facebook.

SPELPLATS: Motala Idrottspark 

Arenan har en publikkapacitet på cirka 8 500 åskådare, dock är publikrekordet högre än den siffran; 13 058 åskådare såg den allsvenska matchen mellan Motala AIF och Örgryte IS. (Motala AIF spelade allsvenskt på idrottsparken säsongen 1957/1958. )

Arenan har två läktare. Huvudläktaren består av sittplats och i anslutning till huvudläktaren ligger entrén. Mittemot huvudläktaren ligger en lite mindre läktare. Runt planen finns löparbanor. Motala AIF äger arenan genom bolaget Motala Idrottspark AB och dess friidrottssektion och fotbollssektion bedriver sin verksamhet på idrottsparken.

HITTA HIT

Motala Idrottspark ligger centralt i Motala i närheten av centralstationen.  Vägbeskrivning och karta.

BORTASEKTION

Motala AIF avsätter en sektion på ståplats långsida under tak för alla tillresta Elfsborgare. Sektionen anpassas efter behov. Ingång för alla åskådare sker genom huvudentrén.

BILJETTER

I samarbete mellan Motala AIF och Motala kommun kommer det att vara fri entré till matchen. Notera avspark 18.30!

SUPPORTERSERVICE

IF Elfsborgs SLO Eric Sjölin kommer att finnas på plats för att bistå med hjälp och service för alla gulsvarta supportrar. Du når enklast Eric på nummer 0734017718.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö.