Inför lördagens match mot Örebro SK har IF Elfsborg tillsammans med supportergrupper gått ut med uppmaningen ’stå upp för Elfsborg’.  Supporterinfo är för att samla och förmedla matchdagens aktiviteter. 

Inför matchen uppmanar en rad Elfsborgsprofiler i sociala medier att ’Stå upp för Elfsborg’. Ett budskap som IF Elfsborg vill förmedla vidare. Våra supportrar är viktiga för att skapa stämning och lyfta fram laget på hemmaplan. Passa på att bjud med en vän, familjen eller en kollega. Biljetter hittar du här. 

Några hållpunkter för dagen:

Pubuppladdning på stan
Guliganerna har ett samarbete med restaurang Cheers på Allégatan. Från klockan 12.00 välkomnar man alla Elfsborgare till gemensam uppladdning.

Biljetthuset på arenan
Som vanligt kan du dygnet runt köpa biljett via nätet. Men om du önskar att köpa på plats så öppnar biljetthuset vid Skaraborgsvägen 14.00. Där köper du biljett med kortbetalning.

Uppladdning på Borås Arena
15.00 öppnar grindarna på Borås Arena. På Elfsborgsläktaren är det matchdagen till ära förstärkt uppladdning, med evenemangsområde med bord, bänkar, musik och materbjudande. Danske Kungen erbjuder kryddig grillad Chorizo i bröd med tillbehör för 35 kr. Som medlem i Guliganerna får du två korvar i brödet istället för en om du visar upp medlemskort i kioskerna.

Ladda ner det digitala matchprogrammet
Matchdagar kan du som supporter ladda ner vårt digitala matchprogram via appen IF Elfsborg Live. Där hittar du truppen, motståndarinfo och annat matnyttigt kring matchen.

Tyst minut före match
Innan avspark kommer IF Elfsborg att hedra två gamla spelare med en gemensam tyst minut. Bengt Lindroth och Jackie Mattson finns med i våra tankar.

Vid avspark står hela arenan upp tillsammans
När domaren blåser igång matchen kommer klacken på Elfsborgsläktaren att uppmana sittplats att ställa sig upp. Därefter kommer ståplats att börja med växelramsa som båda långsidorna ska svara på. Det kommer att finnas ett antal supportrar utplacerade strategiskt för att hjälpa sången att sprida sig. Vi uppmanar självklart hela arenan att delta i denna enkla men mäktiga manifestation.

Läs texten om Stå upp för Elfsborg-uppropet

Länk till facebook-event för matchen