Måndagen den 10e december bjuds vår supportergrupp för de yngsta, Unga Elfsborgare, in till årsavslutning på Borås Arena. På schemat står öppen träning tillsammans med A-laget, fika och autografskrivning.

17.00 måndagen den 10e är alla medlemmar i Unga Elfsborgare välkomna till Borås Arena. Förra året besöktes arenan för rundvandring och autografskrivning. Den här gången får Unga Elfsborgare själva ta steget in på planen och i mixade lag spela småmatcher med A-lagsspelarna.  Är du ännu inte medlem i Unga Elfsborgare? Passa på att bli det nu och häng på den öppna träningen genom  att bli medlem och maila eric.sjolin@elfsborg.se

Unga Elfsborgare är IF Elfsborg och Guliganernas gemensamma arbete för att fånga upp våra yngsta supportrar, 9-14 år, och stärka den gulsvarta gemenskapen. Totalt finns över 70 barn på medlemlistan och får därigenom information om planerade aktiviteter. Det är gratis att vara medlem, läs mer här.