Arbetet med ett starkare IF Elfsborg pågår för fullt. Under de senaste veckorna har föreningen presenterat två spännande spelare och nyheter vid sidan av planen. För dig som haft seriebiljett på sittplats. Du missar väl inte att förnya din seriebiljett senast 31 januari för att garanterat få behålla din plats?  

För dig som hade seriebiljett på sittplats under 2018 har vi reserverat samma plats/platser inför säsongen 2019.  Information om förnyelse skickades ut via e-post den 29 november (vanligt brev till er som inte registrerat någon E-postadress hos oss). Observera att sista datum för att garanterat få behålla din plats är den 31 januari 2019. Därefter släpps platserna till allmän försäljning.

För dig som har seriebiljett på ståplats Elfsborgsläktaren finns ingen reserverad plats utan möjlighet att boka när som helst fram till seriestart. Vi uppmanar som vanligt alla supportrar att ändå vara tidigt ute med att förnya sin seriebiljett. Dels är du med och skapar ett större intresse kring försäljningen och dels får du även ta del av hemmamatcherna i Svenska Cupen. Lördag 23 februari tar IF Elfsborg emot IK Frej på Borås Arena i gruppspelet.

Nyheter inför 2019: Vi kommer att ha en familjesektion på Sektion P1 på UMBRO/Ålgårdsläktaren med förmånliga priser. Läs mer om kategorier och prissättning:

Försäljning av seriebiljetter 2019:

Biljettshopen på webben
Enklaste och billigaste sättet att köpa din seriebiljett är via vår biljettshop på webben. Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena, du väljer själv vart du vill sitta och du kan betala med kredit/betalkort, Swish, din Internetbank eller med våra presentkort.
Biljettshop på webben hittar du här!

Om du inte har möjlighet att köpa via vår biljettshop så kan du betala din Seriebiljett via vårt BankGiro 5007-3543, ange ditt ordernr. som referens.

Vid eventuella frågor, kontakta oss på biljetter@elfsborg.se eller 033 -139191 så hjälper vi dig till rätta. Varmt välkommen till IF Elfsborg och Borås Arena 2019!