IF Elfsborg tog ikväll emot Falkenbergs FF i en träningsmatch på Borås Arena. 1-1 blev slutresultatet och nyförvärvet Pawel Cibicki IF Elfsborgs målskytt.

Manager Jimmy Thelin om matchen:
Dagens match var ett steg tillbaka när det gäller vårt positionsspel och strukturen i det spelet vi vill spela. Idag spelar vi lite för stressat i både anfall och försvar och det påverkar matchbilden – jag tycker att Falkenberg är bättre än vad vi är idag. Vi börjar matchen ganska bra men efter hand spelar vi som sagt lite för stressat, så det är nu viktigt att gå igenom matchen och få en samlad bild av denna och övriga matcher vi har spelat, för att finslipa det sista innan tävlingssäsongen börjar, säger Jimmy Thelin.

Truppen:

Kevin Stuhr-Ellegaard
Tim Rönning
Jon Jönsson
Gustav Henriksson
Joakim Nilsson
Frederik Holst
Filip Schyberg
Joakim Engström
Anton Thorsson
Jesper Manns
Rami Kaib
Stefan Ishizaki
Samuel Holmén
Simon Olsson
Alex Dyer
Simon Lundevall
Robert Gojani
Pawel Cibicki
Marokhy Ndione
Deniz Hümmet