Nu söker vi två medarbetare som vill vara med och arbeta med säsongens a-lagsmatcher.

Matchskribent

Du brinner för att skriva och rapportera, du är duktig i sociala medier och kanske drömmer om en framtid som sportjournalist. Du älskar fotboll och har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. I ditt uppdrag kommer du att referera a-lagets matcher. Skicka in CV, personligt brev och ett eller flera arbetsprov som du tycker är relevant. Skicka in till: johannes.sandberg@elfsborg.se

Senast den 15 mars.

Syntolk till matcher

Älskar du fotboll och är grym på att beskriva vad som händer? Då ska du söka uppdraget som syntolk på våra a-lagsmatcher på Borås Arena. Syntolkning är en service vi har haft på Borås Arena sedan säsongen 2015 och är väldigt uppskattat hos våra besökare. För mer information om uppdraget skicka in en intresseanmälan till: syntolk@elfsborg.se

Senast den 15 mars.