Idag anordnades Pinocchio Cup 2019 på Borås Arena. En fotbollsturnering för sjätteklassare i Borås. Hela 600 barn deltog i turneringen som IF Elfsborg tillsammans med Borås stad och flera andra aktörer är med och arrangerar. Kolla in reportaget från turneringen.

Under tisdagen arrangerades Pinocchio Cup på Borås Arena. Totalt deltog 15 pojklag och 14 flicklag från årskurs sex ifrån 15 olika skolor runt om i Borås. IF Elfsborg har varit medarrangör sedan turneringen flyttade till Borås Arena 2014, och en skoldag med fotboll på schemat har blivit en återkommande höjdpunkt i slutet av maj. Vann gjorde Viskaforsskolan bland tjejerna och Fjärdingskolan bland killarna, men det viktigaste priset återstår att dela ut, nämligen Fair Play-priset!

 

Håll koll på vad som händer i föreningen – prenumerera på vår Youtube-kanal ElfsborgPlay. Följ våra presskonferenser, lyssna till intervjuer och få en unik inblick i vad som händer utanför planen.