Nästa hemmamatch

Östersunds FK

OMGÅNG 16

2018-08-06 19:00

Ungdomens Dag 15/10

IF Elfsborg i samarbete med Sisu idrottsutbildarna Västra Götaland och Sports for you bjuder in till Ungdomens dag för att manifestera styrkan i regionens ungdomsidrott. Matchen mot GIF Sundsvall blir en möjlighet för alla idrottsungdomar att genomföra en rolig höstavslutning tillsammans.

När IF Elfsborg tar emot GIF Sundsvall söndag 15 oktober 17.30 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med 1500 aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning.  Alla aktiva idrottare upp till 18 år betalar 20 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr och medföljande ungdom för 50 kr.

 

Vår vision är inte blygsam: Svensk idrott – världens bästa.
Den handlar om att välkomna alla in i en idrottsrörelse där varje människa har en plats och en uppgift. En idrottsrörelse med ett enat fokus kring sunda värderingar och en tro om att just dessa skapar grunden för en idrott i världsklass. Svensk idrott vill bli bäst i världen för alla på alla nivåer. Vi vill ständigt utvecklas och förbättras både till form och innehåll.

Det bygger på en självstyrande och samlad idrottsrörelse med starka förbund och föreningar samt en utbildningsverksamhet i världsklass.

 

16.00 läktaren öppnar med aktivitetsområde där man kan testa på olika sporter, få ansiktet målat, tillverka flaggor med mera.

17.20 Alla föreningsungdomar får gå ett varav inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens breddverksamhet.

17.30 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger.

Gör en gemensam beställning på biljetter via vårt formulär på den här länken.

För frågor om Ungdomens Dag maila ungdomensdag@elfsborg.se

OBS! Sista dagen anmäla din förening är söndag 8 oktober. 

Annonser
Annonser
Huvudsponsorer