IF Elfsborg fortsätter att leverera spelare till ungdomslandslagen på löpande band.
I de senaste uttagningarna har sex stycken gulsvarta talanger blivit uttagna; två till P17–landslagets stundande Elite Round för att nå EM och fyra stycken till P18–landslagets läger på Bosön 20–23 mars.

Det är mittbacken Tim Stålheden och yttermittfältaren Eduart Iljazi som blivit uttagna till den trupp som i Österrike ska möta Ukraina (23 mars), hemmanationen Österrike (25 mars) och Frankrike (28 mars) för att nå den åtråvärda platsen i EM–slutspelet. Alla gruppettor samt sju av åtta grupptvåor når dit.
Förberedelserna inför Elite Round (med annat ord EM–kval i form av gruppspel där fyra deltagande lag möter varandra i en enkelserie) kunde egentligen inte ha varit bättre för Stålheden, Iljazi och deras lag då man på det förberedande lägret i La Manga för mindre än en månad sedan tog tre av tre segrar mot tuffa motståndarna Norge, Polen och Tjeckien.

Mellan den 20 och 23 mars ska P18–landslaget samlas på Bosön för ett läger där man kommer träna och utbildas i bland annat kost, fys, kommunikation och idrottspsykologi.
Uttagna till detta läger är de fyra Elfsborgsspelarna Tim Rönning (målvakt), Filip Schyberg (försvarare), Anton Thorsson (mittfältare) och Marokhy Ndione (anfallare).
IF Elfsborg önskar samtliga sex spelare ett stort lycka till på deras kommande landslagsuppdrag!