Landslagsuppehållet gör att A–laget inte har några matcher förrän nästa helg, men IF Elfsborgs elitlag är under den kommande veckan i full gång. Kolla in vad U21, U19, U17 och U16 har att se fram emot de närmaste dagarna.

U21

KOMMANDE MATCHER
6 september, 18.00: IF Elfsborg – Falkenbergs FF
11 september, 18.00: IF Elfsborg – IFK Norrköping
U21 har ingen match under kommande helg, men spelar vidare i A–slutspelet på onsdag nästa vecka, den 6 september. Då tar man emot Falkenberg på Borås Arena, avspark 18:00.
U21 vann sin första match i sitt A–slutspel (som spelas i form av ett gruppspel) borta mot Brommapojkarna där segersiffrorna skrevs till 3–2 efter två mål av Arian Kabashi och ett av Jesper Karlsson.
Nu väntar två raka hemmamatcher, mot Falkenberg härnäst och efter det mot Norrköping den 11 september. Just FFF och Norrköping möttes i den fösta omgången av A–slutspelets gruppspel och spelade då 1–1, så inför den andra omgångens matcher leder Elfsborg fyralagsgruppen med sina maximala tre poäng.

U19

KOMMANDE MATCH
3 september, 13.00: Lunds BK – IF Elfsborg
Elfsborg är överlägsna serieledare på 45 poäng, sju poäng ner till tvåan Kalmar, och de två främsta lagen går till slutspel. IFE har hela åtta poäng ner till trean IFK Göteborg som alltså just nu missar slutspel. På sina 19 matcher har Elfsborg U19 gjort 53 mål och släppt in 16, vilket ger hela seriens bästa målskillnad på 37.
Lunds BK är nästjumbo i U19 Allsvenskan Södra och ligger med andra ord inför matchen mot Elfsborg på nedflyttningsplats. På sina 19 spelade matcher har LBK fått ihop tio poäng och har en målskillnad på 18–54. U19 har sju matcher kvar att spela av grundserien, så det är fortfarande många poäng att spela om för lagen, men visst det ser riktigt bra ut inför hösten för Elfsborg.

U17

KOMMANDE MATCH
9 september, 14.00: Jönköpings Södra – IF Elfsborg
Precis som U19 är IF Elfsborg U17 serieledare i sin serie U17 Allsvenskan Södra efter 19 matcher och 45 poäng, och man har också ett i nuläget betryggande avstånd ner till tredjeplatsen som innebär missat slutspel. Närmast jagande är tabelltvåan Malmö FF på 40 poäng, fem poäng upp till IFE, och på tredjeplats hittar vi Helsingborgs IF på 38 poäng.
U17 står över helgens matchande och samlar kraft till nästa helg drabbning, borta mot Jönköpings Södra på Jordbrovallen.  U17 har även de sju matcher kvar att spela av årets grundserie.

U16

KOMMANDE MATCH
2 september, 14.00: Jönköpings Södra – IF Elfsborg
IF Elfsborg U16 ligger efter 17 spelade matcher på en andraplats i Nationell Grupp 4 på 45 poäng, två bakom serieledande IFK Norrköping som dock har en match mer spelad. Elfsborg har på sina 17 matcher gjort fantastiska 83 mål och släppt in 17, vilket ger den alldeles utmärkta målskillnaden 66.
I U16–serien går de fyra främsta lagen direkt vidare till A–slutspel, och då helgens match mot J–Södra är U16–lagets sista grundseriematch för året är det redan klart för länge sedan att man går dit. I A-slutspelet deltar lag 1–4 samt de tre bästa femmorna i grupp 1–5 samt ett lag från Norrlandsgrupperna. Vinnaren i respektive A–slutspelsgrupp går sedan vidare till semifinal och eventuellt final.