De två kommande hemmamatcherna i IF Elfsborg U21’s fortsatta kamp i A–slutspelet, mot Falkenberg och Norrköping, sänds live och helt gratis på IFE:s Facebooksida.
Först ut är Elfsborg–Falkenberg i kväll, onsdag 6/9, avspark 18:00.

Det har blivit en trevlig och uppskattad hösttradition att sända U–lagens spännande slutspelsmatcher på IF Elfsborgs Facebooksida, och det är något som vi i största möjliga utsträckning tänker fortsätta med.
Säsongens första slutspelssändning blir på onsdag 6 september då Elfsborg tar emot Falkenberg i den andra omgången av U21–allsvenskans A–slutspel, avspark 18:00 på Borås Arena.
Nästa spikade sändning sker måndag 11 september då IF Elfsborg U21 möter IFK Norrköping U21 i A–slutspelets tredje omgång.

Allt du alltså behöver om du inte kan se matcherna på plats (gratis inträde) är att ha ett konto på Facebook och sedan gå in på IF Elfsborgs officiella konto på FB för att se matcherna. Sändningarna av Elfsborg–Falkenberg samt Elfsborg–Norrköping är helt gratis och får ses som en välkommen tjänst för de som vill se U–lagens framfart men inte kan vara på plats. Matcherna kommer att kommenteras i form av uppdateringar i sändningens kommenteringsfält.

HÄR KAN DU SE U21’S SLUTSPELSMATCHER

https://www.facebook.com/ifelfsborg/