Talangfulle U–landslagsmannen Viktor Widell har valt att skriva på för IF Elfsborg.
Viktor, född 2002, från Nossebro kommer att ansluta till gulsvarts U16/U17–trupp i augusti 2018, samtidigt som de sedan tidigare klara Otto Vallentin och Filip Gustafsson.

Viktor Widell skrev under fredagen på det kontrakt som från och med augusti 2018 gör honom till en del av IF Elfsborg. 15–årige Viktor kommer ifrån Nossebro, fem mil från Borås, där han också spelar seniorfotboll i Nossebro IF och anses vara en av Sveriges främsta talanger i sin åldersgrupp.
I skarp konkurrens med flera andra allsvenska klubbar har ytterbacken Viktor nu gjort valet att ansluta till Elfsborg, vilket gläder Tony Lundqvist, sportchef ungdom, väldigt mycket:
– Det är extra roligt att en lokal kille som Viktor väljer att komma hit och verkligen vill representera Elfsborg. Vi är väldigt glada över detta och ser fram emot att jobba med Viktor i framtiden, säger Lundqvist.

Säkrandet av Viktor Widells framtida ankomst blir årets tredje och sista av de nationella värvningar som IF Elfsborg gör till sin elitverksamhet, de två tidigare är Otto Vallentin och Filip Gustafsson, båda från Smålandsstenar GOIF. Även Otto och Filip ansluter till IFE i augusti 2018.
Extra spännande är att alla tre är ordinarie landslagsmän i P15–landslaget, så Viktor Widells påskrift blir den sista biten i ett minst sagt spännande pussel.