Inför IF Elfsborg–GAIS: äntligen dags för cupen!

Publicerad: 2018-02-18 20:30, Uppdaterad 2018-02-19 13:59

Det har äntligen blivit dags för cuppremiär och tävlingssäsong!
IF Elfsborg tar under måndagen emot GAIS i Svenska Cupens gruppspels första omgång, och då behöver vi alla er gulsvartas stöd!

SVENSKA CUPEN, GRUPPSPEL – OMGÅNG 1
IF Elfsborg – GAIS
Borås Arena, måndag 19 februari, avspark 19:00

KÖP BILJETTER TILL IF ELFSBORG–GAIS HÄR!
http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/tickets/229/False

KÖP SERIEBILJETT 2018 – HEMMAMATCHER I CUPEN INGÅR!
http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=31&isSeason=True

IF ELFSBORGS TRUPP (19 spelare)
David Olsson, Tim Rönning (Kevin Stuhr Ellegaard utgår, läs nedan)
Adam Lundqvist, Jon Jönsson, Daniel Gustavsson, Samuel Holmén, Simon Lundevall, Issam Jebali, Joakim Nilsson, Rami Kaib, Ibrahim Dresevic, Rasmus Rosenqvist, Robert Gojani, Per Frick, Jesper Karlsson, Viktor Prodell, Alex Dyer, Stefan Ishizaki, Arian Kabashi
Frånvaro (skada/rehab/sjukdom/avstängning): Simon Olsson (sjuk), Jörgen Horn (rehab, på väg tillbaka), Jesper Manns (rehab, på väg tillbaka), Kevin Stuhr Ellegaard (avstängd, läs mer här om ärendet)

KOMMENTARER
Efter fyra träningsmatcher mot både norskt och svenskt motstånd har det äntligen blivit dags för IF Elfsborg att ta sig an årets tävlingssäsong! Och faktum är ju det att IFE än så länge är obesegrade under 2018 med oavgjort mot Sarpsborg (1–1) och sedan tre raka segrar mot Brann (2–0), Örgryte (1–0) och nu senast Skövde AIK (2–0).
Matcher i träningsform i alla ära, men inget går såklart upp emot att få tävla, spela om viktiga poäng och i skarpt läge få mäta sig med sina motståndare.

Svenska Cupen är som alltid av yttersta vikt för IF Elfsborg och det är verkligen ingen skillnad med Jimmy Thelins intåg som manager i föreningen. Cupen är turneringen som startar hela tävlingsåret, det är den där man får de första riktigt konkreta svaren om hur man ligger till och det är den som i slutändan kan leda till en åtråvärd titel och Europaspel.
Vi kommer behöva allt stöd från våra supportrar för att den här resans ska bli så bra möjligt, för utan er är vi ingenting. Slut upp på Borås Arena i morgon, så gör vi det här tillsammans!
Framåt gulsvart!

Adam Lundqvist och Jimmy Thelin inför matchen mot GAIS

Huvudpartners