170717 Elfsborgs supportrar på läktaren under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Hammarby den 17 juli 2017 i Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN / Kod JJ / Cop 112

Supporterinfo: Kalmar FF – IF Elfsborg 8/4

Publicerad: 2018-04-04 15:06, Uppdaterad 2018-04-04 15:10

Äntligen dags för årets bortapremiär! På söndag 8/4 åker IF Elfsborg till östkusten för att möta Kalmar FF på Guldfågeln Arena, och vi hoppas att så många gulsvarta supportrar som möjligt vill ta sig till Småland och stötta laget på plats!
Läs all nödvändig information här i supporterinfon. 

Guliganernas resealternativ

Årets bortapremiär är mot Kalmar FF och det är en resa som Guliganerna satsar stort på. Vi hoppas kunna bli många Elfsborgssupportrar på bortasektionen!
Datum: Söndagen den 8/4
Avresa: 08:30, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan. Var på plats senast 08:00!
Matchstart: 15:00
Pris: 150 kr för Ungdom (född -99 eller senare) , 250 kr för Vuxen (född -98 eller tidigare)
Matstopp: Nej.
Upphämtning ut med vägen: Intresserad av att hoppa på någonstans ut med vägen? Skicka då ett mail till resor@guliganerna.se. Bussarna kommer att åka via Tranemo/Värnamo/Växjö till Kalmar.
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats innan avresa.

Spelplats: Guldfågeln Arena

Kapacitet: 12 150
Arenaskiss: Hittas på länken här.
Hitta dit: Guldfågeln Arena ligger på Trångsundsvägen 40 utmed väg E22 på väg in till Kalmar.

Biljetter

Bortasektionen är placerad på kortsida sektion L med plats för 1000 stående.
Ungdom räknas från 5 upp till och med 17 år.
Du köper biljett i förköp här:
http://kalmarff.ebiljett.nu/Home/tickets/157/False

Bortakortet

För de elfsborgare som har köpt Bortakortet kan vi meddela att korten inte har anlänt än, och kommer inte att göra det innan matchen mot Kalmar. Det kommer ändå att lösa sig smidigt då IF Elfsborgs SLO Roger Gröndahl kommer finnas på plats vid bortainsläppet med en lista på de som köpt Bortakortet och pricka av er när ni går in. Väl mött i Kalmar!

Uppladdning

Guliganerna kommer att ladda upp på puben Legends på Skeppsbrogatan 12 i Kalmar. Puben ligger nere vid hamnen och öppnar kl.12:00 för alla gulsvarta supportrar.
Materbjudandet är Legendsburgare m. Pommes och Öl/Cider för 175 kronor, det finns också vegetariskt och glutenfritt alternativ. 

Supporterservice

IF Elfsborgs SLO Roger Gröndahl kommer att finnas på plats och nås på mobilnummer 0705-584149.
För mer information följ SLO IF Elfsborg på facebook samt twitter.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE. 

 

Huvudpartners