Det var åter igen dags för Borås Arena att fyllas av fotbollssugna skolbarn när årets upplaga av Pinocchio Cup spelades under tisdagen.
Det blev en härlig och soldränkt fotbollsdag där humöret alltid var på topp.

I maj varje år spelar Borås och dess närliggande bygds skolor Pinocchio Cup på Borås Arena, och man verkar alltid få bästa möjliga väderförutsättningar (i alla fall om man älskar värme och starkt solsken). Årets upplaga var verkligen inget undantag utan arenan bjöd in till en riktig fotbollsfest där vattnet gick åt, fotbollsmatcherna avverkades i rask takt och det goda humöret bland skolbarnen var konstant på topp.

Efter en halv dags spelande stod det två segrare klara. Trötta men väldigt lyckliga tog Gånghesterskolan och Byttorpsskolan emot publikens jubel och de åtråvärda vandringspokalerna eftersom de vann sina respektive klasser. Pinocchio Cup 2018 blev ännu en härlig succé och vi längtar redan till nästa år på Borås Arena.