Vårsäsongens avslutande och tuffa vecka rullar vidare på torsdag då IF Elfsborg reser till Gävle för att möta allsvenska nykomlingen Dalkurd FF på Gavlevallen.
Vi hoppas och ser fram emot att träffa så många av er gulsvarta som möjligt på plats, och här kan du läsa all nödvändig supporterinformation inför matchen.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Guliganerna kommer inte att anordna någon organiserad resa till Gävle för bortamatchen mot Dalkurd. Guliganernas resesektion låter dock hälsa att man gärna hjälper till och sammanför de som vill åka upp med andra intresserade. Så skicka ett mail till resor@guliganerna.se om du är intresserad av att åka och behöver hjälp med att hitta medresenärer så förmedlar resesektionen kontakten vidare till andra som vill åka.

SPELPLATS: GAVLEVALLEN

Kapacitet: 6 500
Ett antal kiosker finns i nära anslutning till såväl bortasektion (sektion T) som till den övriga arenan. Här finns ett allmänt utbud såsom korv, läsk, godis, kaffe och så vidare.
Betalningsalternativ: Gavlevallen är en kontantfri arena varför det endast går att betala med kort eller Swish. Toaletter finns i nära anslutning till samtliga läktare.

BILJETTER

Dalkurd rekommenderar att man förköper sina biljetter på http://dalkurd.ebiljett.nu/Home/Tickets/33/false för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan. Vid köp av biljett på Gavlevallen på matchdagen tillkommer det dessutom en administrationsavgift om 25 kronor. Entrén öppnar klockan 17.45, och visitation sker av hemmalagets publikvärdar. Observera att biljettkontoret öppnar klockan 17.30.

PRISER

Vuxen sittplats 175 kr (webben) alternativt 200 kr (på plats).
Vuxen ståplats 75 kr (webben) 100 kr (på plats).
Ungdom/student sittplats 130 kr (webben) 155 kr (på plats).
Ungdom/student ståplats 50 kr (webben) 75 kr (på plats).
Senior sittplats 130 kr (webben) 155 kr (på plats).
Observera att barn under 6 år går in gratis i målsmans sällskap.

INFORMATION TILL ELFSBORGS SUPPORTRAR

Bortasupportrar med biljetter till ståplats går in via entré 3 på Gavlevallens södra sida och tar sig sedan till arenans östra kortsida och sektion T. För de supportrar som har bortakort räcker det med att visa upp dessa i nämnda entré.
För att köpa biljett till IF Elfsborgs sektion klicka på http://dalkurd.ebiljett.nu/Home/Tickets/33/false och sedan på ”Bortafans”. Priset för en plats i bortaklacken är 75 kr på webben eller 100 kr på plats. Gavlevallen är en kontantfri arena varför det endast går att betala med kort eller Swish.

SUPPORTERSERVICE

Martin Andersson, IF Elfsborg Säkerhet, kommer att finnas på plats på Gavlevallen och är således kontaktperson till alla tillresta elfsborgare. Martin kontaktas på martin.andersson@elfsborg.se alternativt 0703-46 88 77.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.