På söndag 11 augusti åker IF Elfsborg till Östergötland för att möta IFK Norrköping.
Vi hoppas att så många som möjligt av alla er gulsvarta gör resan med oss och stöttar laget på plats! Läs all nödvändig supporterinfo inför matchen här. 

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: söndag 11 augusti, avspark 17.30
Avresa: 13:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.
Matchstart: 17.30
Pris: 150 kr för Ungdom och 250kr för Vuxna.
Matstopp: Ja, på vägen dit.
Pubuppladdning: Nej.
Upphämtning ut med vägen: Ja, vi åker vägen via Ulricehamn/Jönköping upp. Om du vill hoppa på ut med vägen så skickar du ett mail till resor@guliganerna.se så löser vi det.
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med deras supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats innan avresa.

SPELPLATS: ÖSTGÖTAPORTEN

Kapacitet: 15 234
Arenaskiss: hittar du på den här länken.

Hitta hit:
Östgötaporten (Norrköpings Idrottspark) har adress Ektorpsgatan 1, 602 37 Norrköping.
Vägbeskrivning från IFK Norrköpings hemsida:
Från Linköping, E4 (väster): Sväng av från E4 mot Norrköping S. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du svänger av höger upp mot en rondell, i vilken Du svänger höger och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

Från Nyköping, E4 (norr):
Resväg 1: Sväng av från E4 mot Norrköping N. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du följer gamla E4 genom Norrköping. Efter att ha passerat en bro (Riksbron) svänger Du av höger upp mot en rondell, vilken Du åker rakt igenom och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

Resväg 2: Vänta tills Du passerat Norrköping och sväng av vid Norrköping S. Följ därefter skyltning mot Kalmar, vilket innebär att du svänger av höger upp mot en rondell, i vilken Du svänger höger och kommer in på Söderleden. Därefter tar Du första vägen till vänster (Skarphagsleden). Nu som först har Du lämnat skyltningen mot Kalmar. Skarphagsleden leder ner mot Centrum via Albrektsvägen. Idrottsparken ligger till vänster (väl synlig) på sista sträckan ner mot Albrektsvägen. Tre gator ansluter till Skarphagsleden på vänster sida. Dessa ger möjlighet till parkering (se skyltning).

BILJETTER

Bortaklacken är placerad på sektion Q, R.
Förköpspriserna är 160 kronor för vuxen och 90 kronor för ungdom/student/pensionär.
Förköp finns på den här länken: https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/tickets/147/False

SUPPORTERSERVICE

Eric Sjölin, SLO i IF Elfsborg är på plats och nås på nummer 0734017718.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE.