Bra kompis klassbollen den 21 maj 2017 i Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / JPIXFOTO / ELFSBORG

Familjesatsning till matchen mot Kalmar

Publicerad: 2018-08-28 09:32, Uppdaterad 2018-08-28 10:06

I samband med söndagens match mot Kalmar FF har 2100 barn som spelade turneringen Bra Kompis Klassfotboll i maj möjlighet att gå med hela familjen på allsvensk fotboll.  Vi ser fram emot en välfylld Knallelandsläktare och extra många barn på matchen. 

Alla barn som spelade turneringen har i sitt deltagarpaket fått ett värdebevis till matchen.  Värdebeviset ger en fri biljett till barnet som spelade men även möjlighet att kunna köpa till matchbiljetter för 75 kr/ordinarie samt 50 kr/ungdom så att föräldrar och syskon kan gå med till ett billigt pris. Du löser in värdebeviset i biljetthuset vid Borås Arena på matchdagen ifrån 15.30.

Inför matchen vid 17.15 kommer årets Fair Play-pris att delas ut till det lag som vann årets viktigaste pris ute på Ryda Sportfält. Prisutdelning sker inne på planen.

Spelade du turneringen men saknar värdebevis? Kontakta eric.sjolin@elfsborg.se med info om vilket lag du spelade i för att få ett nytt.  

IF Elfsborg arrangerar tillsammans med Byttorps IF varje år Bra Kompis Klassfotboll för barn i årskurs 0-6. Turneringen, tillsammans med skolföreläsningar, är en del av föreningens samhällsarbete inom verksamhetsområdet Vi Tillsammans. Du kan läsa mer om Vi Tillsammans här. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer