Årets västderby borta mot IFK Göteborg väntar den 16 september. Som vanligt kommer många Elfsborgare att göra den korta resan till Göteborg. Läs samlad info för dig som ska stötta IFE på plats.

Guliganernas resealternativ

Vad: Resa till matchen mot IFK Göteborg

När: Söndag 16 september

Avresa: 13:00

Matchstart: 17:30

Medlemspris: 100 kr för alla oavsett ålder

Övrigt:

Bussarna avgår från parkeringen nedanför engelska skolan (vid Ryahallen). Vill ni hoppa på bussen utefter vägen hör ni av er till resor@guliganerna.se.  Givetvis går det bra att bli medlem i Guliganerna på bussen! Läs mer och anmäl här:

Spelplats Gamla Ullevi

Kapacitet: 17 500

Arenaskiss: Hittar du på den här länken

Från och med i år är Gamla Ullevi en kontantfri arena. Kortbetalning gäller i biljettkassa och kiosker.

Hitta dit:

Gamla Ullevi ligger i hörnet Ullevigatan/Parkgatan i centrala Göteborg cirka fem minuters promenad från Centralstationen.

Åk kollektivt

Närmaste spårvagnshållplatser är Drottningtorget, Ullevi Södra och Ullevi Norra.

Köra bil

Kör av från E6:an vid Ullevimotet och kör mot Centrum. Parkeringsmöjligheter i närheten av Gamla Ullevi är bland annat Ullevis p-garage, Åkareplatsens p-hus och Skånegatans p-hus.

Biljetter:

Vuxen 150 kr

Ungdom 4-18år 100 kr

Som alltid är det bäst att köpa förköp. Om man inte har möjlighet till detta går det att köpa biljetter även via Gamla Ullevis biljettkassa som öppnar tre timmar innan avspark. Länk till förköp: 

Särskilda biljettkassor finns vid insläppet till bortaentrén, supporterkortinnehavare visar kortet för anvisad person och får en biljett. Både betalkort och kontanter accepteras. Vid biljettköp på arenan under matchdag tillkommer 20 kr/biljett.

Uppladdning:

Guliganerna planerar uppladdning vid John Scott’s Stable , Kyrkogatan 33 (en sidogata vid NK).

Supporterservice:

IF Elfsborgs SLO Eric Sjölin kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Eric Sjölin på 0734-017718.

För mer information följ SLO IF Elfsborg på facebook samt twitter.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen kan komma att faktureras till IF Elfsborg.