Håll upp din halsduk mot BK Häcken

Publicerad: 2018-09-28 12:41, Uppdaterad 2018-09-28 12:59

Nästa hemmamatch väntar mot BK Häcken på måndag. Vi går in i oktober och hösten är här, det innebär frisk luft, gula löv på träden, spännande matcher och att det är naturligt för alla Elfsborgare att bära den ultimata supporterassociaren – halsduken! 

Under hösten arbetar IF Elfsborg tillsammans med våra supportrar under parollen – ’Stå upp för Elfsborg’. Vi vill stärka gemenskapen, öka stödet och avsluta hösten 2018 på bästa sätt.  Att bära gulsvart halsduk värmer och är en tydlig identitesmarkör för ditt supporterskap. Vi uppmanar alla Elfsborgare att ta med och hålla upp halsduk vid inmarsch på måndag.  Det är ett av de enklaste men mest effektiva sätten att bidra till inramningen.

Vill du köpa en ny halsduk? IF Elfsborgs leverentör av souvenirer Intersport kommer under måndagen den 1 oktober att erbjuda 20 procent rabatt på alla halsdukar i sortimentet. Erbjudandet gäller om du köper halsduken i Intersports butiker i Borås eller i souvenirshopen på Borås Arena.

För besökare på Elfsborgsläktaren har Guliganerna som vanligt försäljning av souvenirer före avspark.

Köp biljett till matchen
Anmäl att du kommer i IF Elfsborg event på facebook

Huvudpartners Officiella sportleverantörer