170909 Elfsborgsdagen i Borås djurpark den 9 september 2017 Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / JPIXFOTO / Kod JJ

Upplagt för folkfest i djurparken på söndag

Publicerad: 2018-10-05 13:27, Uppdaterad 2018-10-05 14:25

En riktig Elfsborgshelg väntar, på lördag spelar IF Elfsborg borta mot IK Sirius och på söndag är det upplagt för folkfest när IF Elfsborgs djurparksdag 2018 går av stapeln. Över 10 000 personer har biljett till Idrottssveriges största familjedag i Borås djurpark.

IF Elfsborgs djurparksdag är en 15 år gammal tradition för att stärka Elfsborgsfamiljen med fokus på våra yngsta medlemmar. Som vanligt bjuds alla familjer på inträde för att kunna strosa runt i djurparken, träffa spelarna och resten av IF Elfsborg. På söndag väntar några nyheter jämfört med tidigare år.

Djurparksgeneral Johan Sjöberg ifrån IF Elfsborg berättar mer om vad som är nytt i år:
– Nytt för i år är att vi kommer att samla alla Elfsborgsaktiviteter vid barnområdet ”Simbaland” inne i djurparken. Där kommer man att kunna träffa spelarna (10-13), prata med representanter ifrån våra supporterklubbar, få ansiktsmålning, köpa souvenirer och testa olika aktiviteter. Vid 11.30 kommer djurparkens maskot Simba gå upp på scenen tillsammans med några av våra spelare, det är en höjdpunkt man inte får missa.

Vad har du för uppmaning till alla besökare som väntas till djurparken på söndag?
– Som vanligt gäller några enkla saker att tänka på, kläder efter väder, tålamod och gott humör. Det kommer att vara många besökare i djurparken på söndag och det märks framförallt när vi öppnar vid 10. Då gäller det att ha lite extra tålamod när alla ska in. Djurparksdagen är en höjdpunkt för hela IF Elfsborg där våra samarbetspartners och medlemmar har möjlighet att bjuda sina familjer på en rolig aktivitet i Borås djurpark. Vi ses på söndag helt enkelt!

IF Elfsborgs djurparksdag pågår mellan 10.00-15.00 på söndag 7 oktober. Varmt välkomna!   

Huvudpartners Officiella sportleverantörer