Elfsborgsdagen i Borås djurpark den 7 oktober 2018 i Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / JPIX

Värme, sol och många härliga leenden i årets djurparksadag

Publicerad: 2018-10-09 17:24, Uppdaterad 2018-10-09 17:36

Den 7 oktober blev en dag att minnas när hela 8 000 närvarade under årets djurparksdag. Ja i höst var det dags för den årliga djurparksdagen som arrangeras av Elfsborg, en dag där supportrar i alla åldrar får träffa spelare, en tradition som har hållits i över 15 år.

Portarna öppnades 10.00 och kön fylldes på med tiden där dagen skulle präglas av sol, värme och glada ansikten. Spelarna stod under dagen och signerade autografer, tog selfies och konverserade länge med olika supportrar om allt från fotboll till egna intressen. Elfsborgs högerbackar Frederik Holst & Jesper Manns tog eget initiativ och satte sig under tältet där man ritar ansiktsmålningar, en station där dem fick ha fullt upp. Samtidigt borta vid pingvin-landet så fick Alex Dyer, Gustav Henriksson & Emir Bajrami mata pingvinerna framför exalterade barn och föräldrar. Dagen flöt på bra där barn & vuxna kunde få testa på olika sorters tävlingar innan det var dags för barnen att hälsa på Simba i Simbaland, en föreställning som Stefan Ishizaki, Rami Kaib & Per Frick deltog tog fart på.

Vi på IF Elfsborg vill rikta ett stort tack till våra kära supportar för en fantastisk dag. Vi ser fram emot att arrangera det här nästa år igen.

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer