IF ELFSBORG VÄLKOMNAR HANS NORD

Publicerad: 2018-10-25 18:35

IF Elfsborg kan idag presentera Hans Nord som försäljningschef.

Hans (54), som med över 30 års erfarenhet inom försäljningsbranschen är redo för nästa utmaning. ”Jag brinner för Elfsborg, så att få kombinera det med min kärlek för försäljning ser jag därför oerhört mycket fram emot att kunna driva och utveckla vårt nätverk och samtliga arrangemang”.

”Vi är mycket nöjda med anställningen av Hans Nord som nu kommer att börja hos oss som försäljningschef, med start den första december.
Hans har en gedigen bakgrund inom försäljning och ett brett kontaktnät i regionen som passar oss perfekt i den roll han kliver in i. Dessutom är han en härligt positiv Elfsborgare som kommer hjälpa oss i våra framtida utmaningar”, avslutar en nöjd klubbchef Stefan Andreasson.

Familj: Fru Catharina och döttrarna Linnea & Malin Nord.
Karriär: Länsförsäkringar Älvsborg, Franchisetagare Länsförsäkringar.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer