170420 Elfsborgs Jesper Karlsson tackar unga <esupportrar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och …rebro den 20 april 2017 i BorŒs. Foto: J…RGEN JARNBERGER / BILDBYRN / Kod JJ / Cop 112

Årsavslutning med Unga Elfsborgare

Publicerad: 2018-11-27 13:07, Uppdaterad 2018-11-27 16:35

Måndagen den 10e december bjuds vår supportergrupp för de yngsta, Unga Elfsborgare, in till årsavslutning på Borås Arena. På schemat står öppen träning tillsammans med A-laget, fika och autografskrivning.

17.00 måndagen den 10e är alla medlemmar i Unga Elfsborgare välkomna till Borås Arena. Förra året besöktes arenan för rundvandring och autografskrivning. Den här gången får Unga Elfsborgare själva ta steget in på planen och i mixade lag spela småmatcher med A-lagsspelarna.  Är du ännu inte medlem i Unga Elfsborgare? Passa på att bli det nu och häng på den öppna träningen genom  att bli medlem och maila eric.sjolin@elfsborg.se

Unga Elfsborgare är IF Elfsborg och Guliganernas gemensamma arbete för att fånga upp våra yngsta supportrar, 9-14 år, och stärka den gulsvarta gemenskapen. Totalt finns över 70 barn på medlemlistan och får därigenom information om planerade aktiviteter. Det är gratis att vara medlem, läs mer här. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer