Nu släpper vi seriebiljetterna 2019!

Publicerad: 2018-11-29 16:09

2018 har varit ett tufft år med utmaningar för IF Elfsborg. När det behövdes som mest under året stod våra trogna supportrar upp för föreningen och visade vad det innebär att vara Elfsborgare. Vi tackar för ert stöd och tittar framåt mot nästa år. Hela föreningen kommer att arbeta stenhårt för ett starkare IF Elfsborg 2019 och vi vill göra det tillsammans med dig.

Inför säsongen 2019 arbetar vi med flera förbättringar med syfte att stärka upplevelsen på Borås Arena. Vi kommer bland annat att satsa extra på framtidens supportrar, familjer och den yngre åldersgruppen. Läs mer här om kategorier och priser 2019.

Följande ingår i seriebiljett 2019:
• 15 allsvenska hemmamatcher
• Svenska Cupens hemmamatcher

Nytt för i år är att vi satsar på en ny familjeläktare på Ålgårdsläktaren. Platserna är (sektion P1) centralt på långsida med närhet till planen och spelarna. Märker vi av stort intresse för den nya familjesektionen kommer det att finnas möjlighet att utöka antalet platser vid enskilda matcher. Till sektionen går det såväl att köpa seriebiljett som lösbiljetter match för match.

Arbetet med familjeläktare är ett komplement till IF Elfsborg arbete med de sektioner på kortsidan som får namnet Vi Tillsammans-läktaren där vi arbetar med uppsökande publikrekrytering mot föreningar, ungdomslag, skolor samt andra projekt inom Vi Tillsammans vid utvalda matcher.

Under två år har vi tack vare samarbete med sponsorer kunnat erbjuda kampanjpriser på Elfsborgsläktaren före nyår. Nu återgår vi till att erbjuda medlemmar i Guliganerna ett rabatterat pris som inte är tidsbegränsat. Som vuxen betalar du 1099 kr och ungdom/senior 799 kr för seriebiljett på Elfsborgsläktaren. Det innebär att du endast betalar 73 kr ordinarie eller 53 kr som ungdom/senior per allsvensk match.

Du som seriebiljettsinnehavare betyder mycket för IF Elfsborg. Som ett extra tack till alla trogna Elfsborgare som förnyar sin seriebiljett senast 31 december gäller följande:

– Du erhåller en voucher per seriebiljett för att köpa 2019 års matchtröja till halva priset
– Är med i utlottningen av tre signerade matchtröjor modell 2018
– Är med i utlottningen av tre signerade matchbollar modell 2018
– Kan vara en av de fem utvalda som får sin seriebiljett levererad hem till dörren
– Är med i utlottningen av fem personer som får komma och fika med A-laget på Borås Arena

Huvudpartners