Bra start på medlemsåret 2019!

Publicerad: 2019-01-04 11:38

Några dagar in på det nya året kan vi konstatera att medlemsåret 2019 fått en väldigt bra start. Över 1500 Elfsborgare har redan säkrat medlemskap i föreningen vilket är mer än 20 procent fler än vid samma tidpunkt förra året. Vi har en ambition om att öka medlemsantalet och är därför väldigt tacksamma till alla Er som tidigt förnyar sitt medlemskap. Nu fortsätter arbetet för ett starkare IF Elfsborg 2019!

Just nu är det bråda dagar för Eric Sjölin, medlemsansvarig i IF Elfsborg, som tillsammans med kollegorna på kansliet tar emot Elfsborgare som vill förnya sina medlemskap eller seriebiljetter. Eric berättar mer om vad som ingår och hur Du enklast blir medlem 2019!

Vad betyder medlemmarna för IF Elfsborg? 
– IF Elfsborg är en förening som under många år haft en bas på runt 2000 medlemmar.  Vi är otroligt tacksamma för alla våra trogna medlemmar och vill trycka på att vara medlem är en symbolisk handling likväl ett ekonomiskt stöd till föreningen. Medlemmarna utgör grunden för föreningen IF Elfsborg och vi vill arbeta aktivt med att få alla medlemmar att känna att just deras engagemang är en viktig byggsten för att stärka föreningen. Allsvenska resultat i all ära, men dagens IF Elfsborg är så mycket mer. Genom vår egen ungdomsverksamhet och arbetet i Vi Tillsammans möter vi varje vecka tusentals barn i Borås med omnejd och kan genom fotbollen bidra till ett tryggare samhälle.

 Vad ingår i medlemskapet 2019?
– Som vanligt får du som medlem ditt medlemskort och pin för 2019. Många av våra medlemmar samlar på sina medlemspins och är stolta att bära dem i kavajslaget. Därför har jag också ett lager med gamla medlemspins liggande om någon hör av sig och vill ha en specifik årsmodell som de tappat bort.  En väldigt fin förmån som många medlemmar uppskattar är att ta med sina barn, barnbarn till vår årliga djurparksdag. Som medlem har du även 10% rabatt på IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Borås.

– Men det viktigaste med att vara medlem är trots allt inte vad du får, utan vad du ger föreningen. Att vara medlem är på flera sätt en kärleks- och lojalitethandling.  IF Elfsborgs medlemmar är alla ”delägare” i föreningen. Som medlem har du möjlighet att vara med och via medlems- samt årsmöte engagera dig för att IF Elfsborg ska välja styrelse, diskutera och komma med förslag på hur föreningen ska utvecklas.

Hur blir jag enklast medlem i IF Elfsborg 2019?
– För alla som tidigare varit medlemmar har fått hem brev med inbetalningsinfo. En majoritet förnyar sina medlemskap via OCR nummer till bankgiro redan i december eller januari. Därefter börjar arbetet för min del att skicka ut påminnelser och leta upp adresser på alla de som flyttat under året. Vi är väldigt tacksamma till alla som mailar medlem@elfsborg.se med ny adress eller byte av e-post.

– Just nu arbetar vi på olika sätt för att stärka kommunikationen till våra medlemmar. Vi önskar att fler lämnar sin e-post för att få information mer regelbundet den vägen och vi ser även en möjlighet att lyfta värdet av att vara medlem via hemsida samt våra sociala medier. Som ett litet tack bland alla medlemmar som registrerades före 31 december har tre vinnare dragits som kommer att få en signerad matchtröja. Vinnarna håller på att kontaktas i skrivande stund.

Medlemskap för 2019 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via internet
Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret HÄR och följ därefter betalningsanvisningarna. Observera att formuläret måste fyllas i både vid förnyelse och vid tecknade av nytt medlemskap.

Bankgiro
Har du fått en faktura med OCR-nummer så uppge det vid betalningen. Annars kan du betala in din medlemsavgift på bankgiro 413-3708. (om du saknar OCR-nummer)
Ange att det avser medlem 20xx, ditt namn, adress, mailadress och personnummer (10 siffror) på blanketten. Får de inte plats, maila dina uppgifter till: medlem@elfsborg.se

Ge bort ett medlemskap
Ett medlemskap som gåva är lika mycket en symbolisk handling som en fysisk. Vid födelsedagar har vi grattis-kort som man får ihop med medlemskortet. Kontakta medlem@elfsborg.se för mer info.

Medlemsavgift 2019

Vuxen: 300 kr
Ungdom (under 18 år, född -02 eller senare): 100 kr
Familjemedlem (Boende på samma adress som annan betalande medlem): 100 kr.

Klicka här för att bli medlem

Kontakta oss

Om du har några frågor, vänligen kontakta IF Elfsborg på:
Telefon 033 – 13 91 91 (välj medlemmar) alternativt medlem@elfsborg.se

Huvudpartners Officiella sportleverantörer