Camp Elfsborg Fotbollsskola är IF Elfsborgs populära sommarläger! Sommaren 2019 erbjuder vi ännu en gång killar och tjejer från hela landet, 10 till 14 år, att besöka en av Sveriges ledande föreningar för talangutveckling.

En återkommande höjdpunkt varje sommar är Camp Elfsborg Fotbollsskola för killar och tjejer, 10–14 år. Oavsett vilken klubb du tillhör är du välkommen att delta. Sommaren 2019 arrangerar vi som vanligt två lägerveckor, och datumen är 16 juni–20 juni för vecka ett och 24 juni–28 juni för vecka två. I dagsläget är det stort intresse, speciellt för den första veckan.

Lägerveckor:
Vecka 1:
 16 juni–20 juni
Vecka 2: 24 juni–28 juni
Sista anmälningsdag: 3 juni

Lägerdeltagarna delas in i träningsgrupper efter ålder och val av kompisar. Träningsupplägget följer de riktlinjer som IF Elfsborgs ungdomssektion arbetar efter.  Förutom den dagliga fotbollsträningen som hålls på Ryda Sportfält och Borås Arena, hålls föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg, dels om fotboll, dels om vår värdegrund, bra kompis och positivt supporterskap.

Detta ingår i priset 2800 kr:
• Kul, tuffa och inspirerande träningar på Ryda Sportfält och Borås Arena
• Föreläsningar med spelare och ledare från IF Elfsborg och utomstående gäster.
• Rundvandring på Borås Arena
• Träningsställ (t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska)
• Helpension (frukost, lunch, middag och mellanmål)
• Logi (i storsal, Parkhallen vid Borås Djurpark)

För frågor kontakta Eric Sjölin på eric.sjolin@elfsborg.se

ANMÄL DIG TILL CAMP ELFSBORG FOTBOLLSSKOLA 2019 HÄR!