Under torsdagen släppte Guliganerna årets ståplatskampanj ”Visa hjärta för Elfsborg” och bland Elfsborgare svämmade sociala medier över av bilder på gulsvarta hjärtan. Elfsborg.se ringde upp Guliganernas ordförande Isak Edén för att höra mer om satsningen som ska resultera i en ökad mängd seriebiljetter på Elfsborgsläktaren.

På alla hjärtans dag fylldes sociala medier med ett verklighetstroget hjärta och budskapet om att visa hjärta för Elfsborg. Vad vill ni uppnå med kampanjen?
– Vi vill självklart väcka alla Elfsborgare och visa att det är snart är säsong. Vi tycker att det är viktigt att få igång ett mer positivt surr omkring hela föreningen där man kliver fram och bidrar med det som varje supporter kan göra enskilt. Just nu är det att köpa seriebiljett som är prioriterat från vår sida eftersom det är något konkret som ger ett bra underlag att stå på under hela säsongen på Elfsborgsläktaren. Just nu i februari ger det ett viktigt signalvärde om vart vi står, därför vill vi uppmana alla Elfsborgare att lösa sina seriebiljetter redan nu.

Composed: By Ender Güney Important Notes – Önemli Notlar

Hur har mottagandet av kampanjen varit?
– Jättebra! Det har märkts direkt att många tar till sig budskapet och själva vill sprida vidare i deras egna sociala medier. Det är en jätteviktig del eftersom vi har begränsade möjligheter att nå ut på egen hand, gräsrotsarbetet är hela grunden för det vi kan bidra med. Och det är en av de delar som vi trycker på i kampanjen, just att fler ska fråga vad de kan göra för Elfsborg före frågan om vad man får ut som supporter. Vi vill ha en jäkligt rolig säsong att se fram emot, men då måste också alla bidra.

På söndag reser IFE till Hässleholm för årets första tävlingsmatch i cupen. Och Guliganera arangerar som vanligt resa?
– Självklart! Vi sätter ett stort värde i att arrangera resor till alla Elfsborgs bortamatcher och även på söndag rullar en buss ner till Skåne för att stötta IFE på plats. Och det finns platser kvar så anmäl via guliganerna.se  Som medlem i Guliganerna bidrar du med din medlemsavgift till vår kärnverksamhet som är att se till att Elfsborg alltid har supportrar på plats som stöttar laget. Det ska bli jäkligt roligt att tävlingsmatcherna drar igång!

Vill du köpa seriebiljett på Elfsborgsläktaren? Läs mer och köp här.