För en vecka sedan drabbades många föreningar och företag av den våldsamma branden som ödelade en stor fastighet i Knallelandsområdet i Borås. IF Elfsborg tillsammans med fastighetsägaren, Ås Härad Fastigheter, väljer att bjuda in alla drabbade och deras familjer till matchbesök på Borås Arena.   

IF Elfsborg arbetar genom vårt verksamhetsområde i samhället, Vi Tillsammans, för att bidra till ett tryggare Borås. För en dryg vecka sedan drabbades många företag och föreningar i vårt närområde i den våldsamma branden. Det handlar om många som dagligen haft sin verksamhet i lokalerna och nu har stora utmaningar bara med att starta upp igen.

Jan Ryrlén är verksamhetsansvarig i Vi Tillsammans.
– Det viktigaste i dagsläget är så klart att de drabbade verksamheterna får hjälp med att hitta nya lokaler för att komma igång i vardagen igen. IF Elfsborg känner att vi samtidigt vill göra något för att underlätta den närmsta tiden för de inblandade personer vars tillvaro vänts upp och ner. Många har familjer som vi vill bjuda in och göra något positivt för.

När IF Elfsborg tar emot GIF Sundsvall den 14e april (avspark 15.00) har IF Elfsborg en stor familjesatsning på de läktarsektioner som vi kallar Vi Tillsammans-läktaren. Förutom matchbiljetter ingår barnaktiviteter och fotbollsspelande bakom läktaren. Alla drabbade föreningar och företag har möjlighet att bjuda med upp till 50 personer var och gå tillsammans på allsvensk fotboll. Satsningen görs tillsammans med fastighetsägaren Ås Härad Fastigheter.