Förboka supporterreplica av årets matchtröja

Publicerad: 2019-03-14 12:58, Uppdaterad 2019-03-14 13:00

Den 1 mars presenterade IF Elfsborg den uppskattade nyheten att föreningen med anledning av årets 115 årsfirande går tillbaka till den klassiska Elfsborgstexten på bröstet. Samma kväll släpptes förbokning för att köpa supporterreplican av årets matchtröja och det tog inte lång tid innan de 115 första tröjorna var bokade. 23 mars sker utlämning och säljstart – har du förbokat din tröja?

26 juni 1904 grundades IF Elfsborg på Landala i Borås. Genom vårt namn och färger valde föreningen tidigt att inte bara representera en stad utan en hel region. IF Elfsborg samlar människor med olika bakgrund långt utanför Borås gränser. IF Elfsborg skapar engagemang och stolthet – vi får människor att växa på och utanför planen. Att arbeta hårt tillsammans är helt enkelt vår framgångsmodell. Vi kallar det för Vi Tillsammans, en tradition sedan 1904.

Som ett led i arbetet med att få fler ungdomar att besöka Borås Arena har Vi Tillsammans biljettfond startats. Läs mer här.

 

Följande datum gäller

1 mars, förhandsvisning och möjlighet att börja förboka årets suppporterreplica. De 115 första som förbokade sina replica kommer att få med en personlig hälsning av en spelare när de hämtar ut sin matchtröja. Läs mer och förboka din matchtröja här.

23 mars, utlämning av förbokade supportereplicor sker i Intersports butik i Knalleland från klockan 10.00. Senare samma dag sker officiell säljstart i butik och via nätet.

1 april, hemmapremiär mot Hammarby IF och även premiär för spelarna att bära årets tröja med ett välfyllt gult Borås Arena i ryggen. IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar för att fler ska bära gult i samband med våra matcher. Försäljningen av årets supporterreplica både till supportrar och sponsorer är en del av det arbetet.

 

Supporterreplica innebär att det är den matchtröjan som finns till försäljning för supportrar under året.  Det som skiljer mot den matchtröja som spelarna kommer att bära är att det tillkommer några fler sponsortryck, bland annat allsvenskans centrala avtal.  Tröjmodellen är framtagen av Umbro och kommer att säljas av vår samarbetspartner Intersport i Borås.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer