Årets allsvenska hemmapremiär mot Hammarby 1 april är nu mindre än två veckor bort. Tillsammans vill vi skapa en inramning och atmosfär som sätter tonen för årets säsong. Vi behöver din hjälp med några enkla saker som alla Elfsborgare kan bidra med! 

Våren är här, solen strålar och längtan efter fotboll är enorm. Inledningen på säsongen 2019 kommer att bli viktig, både på planen  och läktaren. Vi vill uppmana alla Elfsborgare att vara med och bidra för att vi ska få den start vi alla längtar efter med en välfylld Borås Arena i årets hemmapremiär.  Nedan är tre enkla steg som alla kan bidra med.

 

Tre enkla steg som alla Elfsborgare kan bidra med

1. Köp din seriebiljett eller förköp av lösbiljetter så snart som möjligt:
Folk drar som bekant folk, hemmapremiären mot Hammarby är nu mindre än två veckor bort. Besök något av våra ombud eller köpa dina biljetter direkt på elfsborg.se via den här länken.

2.  Anmäl om du kommer i vårt matchevent på facebook, bjud in vänner och dela:
Våra matchevent brukar vara populära, det är enkelt att anmäla att man själv kommer samt bjuda in sina vänner. Följ länken till facebook-eventet.

3. Sprid information om matchen till din omgivning
Har du möjlighet att hjälpa till och sätta upp en matchaffisch på din arbetsplats, skola eller den lokala anslagstavlan? Vi har affischer som du kan hämta dagtid på IF Elfsborgs kansli. Du kan även ladda ner via den här länken.

Lägg gärna upp affischen eller annat Elfsborgsmaterial via dina sociala medier.

Tack på förhand – Vi Tillsammans!