Den Allsvenska hemmapremiären börjar närma sig och ett säkert tecken för det, är den årliga och traditionella kickoff-lunchen. I år samlades alla föreningens oerhört viktiga sponsorer, ledare, spelare och personal på Borås Kongress för att ta del av samtal, mat och inte minst tankar om det kommande året.

Fredrik Sandgren fanns på plats som konferencierer under lunchen. En inspirerande och härlig stämning var verkligen orden för dagen. Till gott rödvinsbrässerat högrev lyssnade vi inledningsvis till klubbchef Stefan Andreassons ord om säsongen som varit, den kommande Allsvenska säsongen och inte minst hur viktiga alla sponsorer är för föreningen. –Vi firar i år 115 år som förening vilket är fantastiskt, vi gör den 23;e raka allsvenska säsongen utan kval vilket vi är ensamma om. Sedan i november har vi jobbat med vårt tränarteam ända från a-truppen ner till våra ungdomslag. Vi har unga och ambitiösa spelare som kommer underifrån och den truppen vi har inför 2019 känns oerhört spännande på alla sätt.

Manager Jimmy Thelin välkomnades senare på scenen och intervjuades om kommande Allsvenska säsongen, hans nya tränarkollegor och om truppen och förutsättningarna inför 2019.

Lagom till kaffet följde intervjuer med Kevin Stuhr Ellegaard, Stefan Ishizaki, Rami Kaib, Gustav Henriksson och två av våra nyförvärv Pawel Cibicki och Jonathan Levi. Många skratt och en väldigt hjärtlig stämning när de allsvenska profilerna bjöd på sig själva.

En traditionell kickoff-lunch är lika viktig som en bra start på allsvenskan. Nu kör vi – vi ses på arenan!