Elfsborgare i Stockholm har sedan många år en gemensam samlingsplats för att se ’di gules’ matcher. Även denna säsong har RETRO sportbar i hörnet Sveavägen/Surbrunnsgatan lovat att visa samtliga IF Elfsborgs matcher.

På RETRO erbjuds vi rabatt på mat och alkoholfria drycker (ett särskilt matchkort tas fram för oss Elfsborgare) samt, inte minst, högkvalitativa TV-sändningar av samtliga Elfsborgs-matcher under säsongen 2019.

Det finns flera sätt att ta sig till puben:
T-bana Odenplan, gå 450 meter
T-bana Rådmansgatan, gå 500 meter norrut
Buss nr 2, 4, 57 och 62 passerar hållplats Stadsbiblioteket, gå 100 meter
Pendeltåg, station Odenplan, gå 700 meter

  • ”Detta är vår Elfsborgs-arena i Stockholm” säger Ingela Carlsson, styrelseledamot i IF Elfsborg och boende i Stockholmstrakten. ”Det brukar bli en härlig stämning och det är så mycket roligare att se matchen tillsammans.”

”För alla som inte kan stötta vårt gulsvarta lag på plats är detta definitivt det bästa alternativet för oss elfsborgare i Stockholm!” hälsar Ingela. Hon manar alla att sluta upp den 1 april och den allsvenska premiären mot Hammarby IF. Matchstart kl.19.00. Väl mött under Allsvenskan 2019!

Sprid gärna detta vidare så att alla hittar rätt. Vi ses!

Vill du komma i kontakt med andra elfsborgare i Stockholm? Kolla in deras Facebooksida genom att klicka här!