Publikinfo för dig som ska besöka dagens match. Vi har passerat 8000 sålda biljetter inför kvällens hemmpremiär. Nu ser vi till att skapa en minnesvärd hemmapremiär!

Äntligen drar det snart igång, det säkraste vårtecknet av alla, allsvenskan i fotboll! Vi uppmanar som vanligt alla Elfsborgare att köpa förköp inför matchen. Dels är du med och skapar intresse i förväg och dels undviker du köer på matchdagen. Köp dina biljetter via något av våra ombud i Borås eller direkt via nätet.

Biljetthuset vid arenan öppnar 17.00 om du ska köpa biljett på plats. Kom i tid och undvik köer.

Funderar du på att köpa seriebiljett? Det finns fortfarande möjlighet att lösa oavsett om du vill sitta eller stå på ståplats. Av tradition köper många supportrar på ståplats sina seriebiljetter under de sista dagarna. På Elfsborgsläkatren har vi passerat 400 sålda seriebiljetter och det går att köpa hela vägen fram till avspark. Tänk på att du kan köpa på nätet hela vägen fram till avspark och scanna mobilbiljetten vid insläppet. Även seriebiljett köps via den här länken. 

Insläpp Hela arenan öppnar 18.00 för in släpp till dagens match. Vi uppmanar som alltid publiken att vara på plats i god tid för att undvika köer.

Souvenirförsäljning Intersport säljer IF Elfsborgs officiella souvenirer. Förutom de befintliga butikerna i pausytan på Sjuhärads- och Ålgårdsläktaren kommer man före dagens match att ha en mobil försäljningsyta utanför Harald Nyborgs gamla butik vid Ålgårdsläkatren.