I samband med måndagens hemmapremiär mot Hammarby invigdes IF Elfsborgs nya familjeläktare. En fullsatt sektion bidrog till stämningen med rop och flaggviftande. Nästa tillfälle att bjuda med familj och vänner är mot  GIF Sundsvall i årets första familjematch den 14e april med avspark 15.00

Vid måndagens match invigdes den nya familjeläktaren på sektion P1 på Ålgårdsläktaren.  Fullsatta platser, ”flaggtifo” och nöjda barn blev resultatet efter den första matchen med det nya konceptet. På pausytan bakom läktaren fanns prova på aktiviteter och IFEs samarbetspartner Borås Djurpark var inbjudna som dagens gäst. Katarina Skoog ifrån djurparken arbetar med deras barnkoncept och var nöjd med att synas på Borås Arena:
– Vi har ett lång samarbete med IF Elfsborg, inte minst genom den populära Elfsborgsdagen i Djurparken varje år. För oss är det jätteroligt att besöka Borås Arena och informera om vår verksamhet med årets nyheter i Djurparken. Vi har våra sponsorsbiljetter i närheten av den nya familjeläktaren och det är jätteroligt om det blir ännu fler barnfamiljer som besöker Elfsborgs matcher framöver.

Nytt för i år är att IF Elfsborg arbetar med en tydligare kategorisering av årets hemmamatcher. I det som är våra nya kategori ”familjematch” väljer vi ut de veckodagar och motstånd som passar extra bra att ta med hela familjen på allsvensk fotboll och anpassar delar av matcharrangemanget för målgruppen.

Årets första familjematch infaller mot GIF Sundsvall den 14e april med den familjevänliga avsparkstiden 15.00. Förutom familjeläktaren kommer även Vi Tillsammans-läktaren på Knallelandssidan att vara öppen där det sker en tydligare riktad verksamhet mot föreningar. I samband med matchen mot GIF Sundsvall har alla företag och föreningar som drabbades i den omfattande branden bjudits in för matchbesök.  Läs mer.

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot otroligt väl av våra supportrar, nu finns den att handla via nätet. Köp den här. 

Köp förköp till IF Elfsborgs familjeläktare på sittplats, biljetter från 70 kr. 

Anmäl om du kommer i vårt event på facebook.