Efter den sköna 3-1 segern mot GIF Sundsvall var det givetvis glada miner hos alla Elfsborgare på Borås Arena. Strålande vårsol, bra stämning och tre mål framåt. Efter matchen passade Umbro på att överraska spelarnas barn med årets matchtröja i barnmodell – och självklart pappas nummer på ryggen!

Årets första familjematch innebär en rad olika aktiviteter riktade till våra yngsta supportrar kring arenan i söndags. Några som alltid är på plats i ur och skur är spelarnas familjer, oavsett om det är kalla träningsmatcher i februari eller stormatcher i allsvenskan, får barnen vara en del av den vardag som det innebär att ha en pappa som spelar allsvensk fotboll.

Efter sedvanligt tackande av publiken samlades spelarna och deras familjer i spelarloungen för att äta pizza och fira segern tillsammans.  När alla var samlade passade IF Elfsborgs materialleverentör Umbro på att dela ut en gåva till spelarnas barn i form av årets matchtröja kompletterat med pappans nummer på ryggen. En överraskning som uppskattades!

Jonas Georgsson, VD Scantrade, berättar mer om inititaivet
–  Vi kom på idén om att vi borde göra något bra för spelarnas barn under ett möte för ett tag sedan,  de är en del av helheten där alla på arenan bär gul tröja och på sitt sätt bidrar till den känslan vi vill skapa. Otroligt roligt att se glädjen hos barnen när de överraskades med tröjorna.

– Vi ifrån Umbros sida har i möten med IF Elfsborg, deras supportrar och Intersport identifierat vad vi kan göra för bidra till att förbättra atmosfären och känslan på arenan. Vi har kommit fram till att en gul arena är det självklara som vi vill vara med och skapa. Om supportrar på alla läktarsektioner klär sig gult kommer känslan av samhörighet att växa. Årets replica av matchtröjan har ett 115-årstema i och med den klassiska texten på bröstet och den har verkligen gått hem hos IF Elfsborgs supportrar. Försäljningen har inletts väldigt bra och det som är extra glädjande är att den säljer bra i alla led, oavsett läktarsektion eller ålder. Vi ser fram emot varma vårmatcher där det kommer att bli än mer gult på arenan!

Årets replica av matchtröjan köper du hos Intersport i Borås eller via vår webbshop på den här länken.

Nästa hemmamatch spelas mot Örebro SK den 24 april. Här köper du enklast dina biljetter i förköp.