På onsdagen tar IF Elfsborg emot Örebro SK i årets tredje hemmamatch på Borås Arena med avspark 19.00. Ta med vänner eller familj och stötta ’di gule’ till seger i den härliga vårsolen. 

Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark på söndag.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start med två matcher där barnfamiljer fyllt upp platserna .  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Köp förköp till familjeläktaren.

 

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen på söndag kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren och den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Årets replica av matchtröjan har sålt väldigt bra och med tanke på att prognoserna talar om sol  hoppas vi att få se många som bär gul tröja  på arenan. Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Lekterapin är dagens flaggbärare

På onsdag kommer ett 40-tal barn, föräldrar och personal att hämtas upp med IF Elfsborgs spelarbuss på SÄS för att åka gemensamt till Borås Arena. På arenan har hela gänget platser på IF Elfsorgs nya familjeläktare på sektion P1 och kommer att tas om hand lite extra. I samband med inmarschen kommer barnen att gå ut på planen för att delta som matchens flaggbärare – en tillfälle för hela arenan att applådera våra små hjältar.

Stadsdelsvärdar i samarbete med AB Bostäder

IF Elfsborg har ett nära samarbete med det kommunala bostadsbolaget AB Bostäder i Borås. I samband med onsdagens match har, IF Elfsborg och AB Bostäder tillsammans, bjudit in 50 ungdomar/unga vuxna som ingår i ett projekt för att öka trivsel och trygghet på sitt respektive område i Borås. Före matchen kommer de att träffas för ett föredrag på arenan där Per Frick kommer pratar för att inspirera kring sin resa inom fotbollen.

Utökat matutbud för säsongen på Elfsborgsläktaren

För våra besökare på ståplats finns det från och med hemmapremiären mot Hammarby ett förstärkt matutbud på pausytan.  För 50 kr (introduktionspris) finns det kebab i bröd för dig som vill komplettera den klassiska korven med en annan maträtt. Danske kungen som driver kioskverksamheten erbjuder nu även vegetarisk korv för de som önskar och frågar efter det i kioskerna. Kom tidigt till arenan på och insup atmosfären.