Två raka hemmasegrar och IF Elfsborg klättrar i tabellen. Nästa hemmamatch väntar den 6 maj när ’Di gule’ tar emot IFK Norrköping i en allsvensk klassiker. Vi passerar snart 5000 sålda/bokade biljetter och märker av ett stort intresse inför matchen, vi uppmanar därför alla Elfsborgare att köpa förköp!

 

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark på matchdagen.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start där Lekterapin var på besök mot Örebro SK.  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Köp förköp till familjeläktaren.

IF Elfsborg finns på plats på Kronäng Arena Cup under helgen 27-28 april. 1500 barn som spelar match kommer att få värdebevis med möjlighet att spelande barn går gratis och ta med hela familjen till kanonpris den sjätte maj. Vi hoppas att få se välfyllda sektioner på Knallelandsläktaren.

 

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren och den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Årets replica av matchtröjan har sålt väldigt bra och vi hoppas att få se många som bär gul tröja  på arenan. Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

 Anmäl gärna att du kommer på matchen och bjud med dina vänner i vårt matchevent på facebook.