Vi säger varmt välkommen till Theo Lind som idag har skrivit på ett kontrakt med IF Elfsborgs U-lag. 16-åringen kommer närmast från Åtvidabergs FF och ansluter till ungdomstrupperna under sommaren.

En kille vi har scoutat sedan sommarens utvecklingsläger i Halmstad och har i en kamp med många andra klubbar lyckats värva till IF Elfsborg. Theo är en hårt arbetande forward som har en mycket lovande framtid framför sig och figurerar kring U16-landslaget. Vi är glada att han har valt IF Elfsborg och vi får även tacka Åtvidabergs FF för en bra dialog, säger Tony Lundqvist, sportchef ungdom.

Vi har ett upplägg som attraherar spelare. Bra tränare, skola, boende och mycket goda resultat med sex SM-finaler på tre år, säger Lundqvist.

Theo var på besök i Borås under lördagen och är mycket glad över att få komma till IF Elfsborg. En bra klubb med stark vinnarkultur. Det finns en bra mentalitet i killarna i laget, man ska vinna varje match och det finns alltid något att jaga – något jag tror kommer att få mig att utvecklas både som spelare och person, säger Theo.

Jag ska göra mängder av mål, vinna sm-guld och Gothia Cup för att så småningom komma upp i Elfsborg A-lag och slå igenom, avslutar Theo Lind.

Varmt Välkommen Theo Lind!